Viktig med riktig utstyr

Trening er deilig, morsomt og godt for kroppen. Alle som trener vet hvor viktig det er med godt utstyr, hvor mye et par kule tights kan gjøre for motivasjonen, eller hvor viktig gode sko er for å få maks ut av intervalløkten.Treningsklær er for alvor tilbake i motebildet, og de fleste designere og kleskjeder har egne activewear-kolleksjoner. Treningstøy er blitt en del av motebildet, ikke bare på treningsstudioet, men også i gatebildet. Så vis hvem du er, fortell verden hvilken treningsform som har gitt deg den fantastiske kroppen din ved å velge riktig treningstøy, både på treningsstudioet og hjemme.

CrossFit

Denne treningsformen tok verden med storm for noen år siden. CrossFit er rett og slett styrketrening på høy puls. Så her får du både i pose og sekk, både kondis og muskler. Ikke bare er CrossFit god trening, det er også opphavet til flere treningsklær-trender. De korte trenings-shortsene, for både kvinner og menn, kommer fra CrossFit-miljøet. Det samme gjør knestrømpene. For menn er det t-skjorter som gjelder, damene holder seg til kule sports-BH-er, for i CrossFit er det lov å vise frem kroppen du har jobbet så hardt for. Og for alle ekte ChrossFitere er selvfølgelig Reebok Nanos et must.

Yoga

Dette er stilen for alle som mener at treningsklær først og fremst skal være komfortable, og det er jo ikke noe dårlig utgangspunkt. Går du for yoga-stilen kan du boltre deg i deilige, myke yoga-bukser, leggvarmere, romslige singleter og store kosegensere. I yoga er det meste lov; så lenge det er komfortabelt.

Treningssenteret

Her er det den kule tightsen som gjelder. Butikkene svømmer over av fantastiske tights i alle størrelser, farger, materialer og prisklasser. Driver du med løpetrening, aerobic eller Tabata, er det spesielt viktig å sørge for at du har en god sports-BH. Kombiner tightsen med en superkul t-skjorte eller singlet.